Ζώδια Νερού και Ερωτικές Σχέσεις!

ΖΩΔΙΑ ΝΕΡΟΥ: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Η λέξη κλειδί για τα ζώδια του Νερού είναι το συναίσθημα. Πιστεύουν ότι ο έρωτας θα φέρει τέλος στις ανησυχίες τους. Στην πραγματικότητα φέρνει την αρχή των προβληάτων!

KAΡΚΙΝΟΣ Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και η συναισθηματική του διάθεση αλλάζει τόσο γρήγορα όσο και οι σεληνιακές φάσεις. Είναι φοβερά συναισθηματικό ζώδιο και πολλές φορές γίνεται needy. Νιώθει αβοήθητος κι ανασφαλής όταν είναι μόνος, ενώ με τους άλλους νιώθει τόση ασφάλεια που γίνεται υπερπροσταυτικός έως ασφυκτικός. Έχουν αξιοθαύμαστη διαίσθηση και μνήμη, κάτι που μπορεί να μη σε συμφέρει αν έχεις σχέση με έναν Καρκίνο. Θα θυμάται πάντα ακριβώς τί είπες και τί έκανες και τον πλήγωσε ακόμα κι αν εχουν περάσει χρόνια και νομίζεις ότι σε έχει συγχωρέσει. Αγαπά την οικογένεια και την ιδέα του ζεστού σπιτιού και θα κάνει τα πάντα για να πρστατέψει αυτό που αγαπά. Στον Καρκίνο κοστιζει ιδιαίτερα να ανοιχτεί αλλά και να πει τα πράγματα στα ίσια. Στο λόγο του πάει σαν καβούρι, ποτέ ίσια, αλλά στα πλάγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη στην παραδοσιακή και τον Πλούτωνα στη σύγχρονη αστρολογία. Έχουν έναν περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο, είναι μυστηριώδης, ζηλιάρηδες και καχύποπτοι. Θα σε σκανάρουν όλη την ώρα με τα μάτια και θα σε βάζουν σε συνεχείς δοκιμασίες ελέγχου και υποταγής. Εδώ παίζονται ή όλα ή τίποτα. Οι Σκορπιοί ανησυχούν ιδιαίτερα για τη σεξουαλική τους ζωή, είτε έχουν έντονη είτε καθόλου. Είναι γενναιόδωροι, τα δίνουν όλα, αλλά...κρατάνε λογαριασμό και στο τέλος θα στο χτυπήσουν. Εσφαλμένα κάποιοι Σκορπιοί νομίζουν ότι με τις σκηνές ζήλειας κι ελέγχου δείχνουν την αγάπη τους στο σύντροφό τους. Αν είσαι σε σχέση με έναν δραματικό Σκορπιό, αγνόησε τις κρίσεις του και αυτός θα βρει άλλους τρόπους να σου δείξει την αγάπη του.

ΙΧΘΥΣ Οι Ιχθυες κυβερνώνται από το Δια στην κλασσική και τον Ποσειδώνα στην σύγχρονη αστρολογία. Παρ’ όλο που αγαπούν τη μάθηση και τη γνώση κι έχουν φοβερή ενσυναίσθηση, είναι συχνά μπερδεμένοι και χαοτικοί. Δε διστάζουν να φύγουν από την comfort zone τους και να αφήσουν πίσω ότι δεν λειτουργεί πια. Ωστόσο, οι φόβοι τους τους κανουν να παραλύουν και Έχουν συχνά τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, είτε μέσω του ύπνου, είτε μέσω της τέχνης είτε μέσω εθιστικών ουσιών. Προσοχή! Μια τοξική σχέση μπορεί επίσης να είναι τοξική! Κάποιες φορές οι Ιχθύες νιώθουν ότι κανείς δε νοιάζεται για αυτούς και γίνονται εγωιστές. Κλείνονται, εξαφανίζονται και υποφέρουν μόνοι. Μη σου κάνει εντύπωση αν το μυστικοπαθές ψαράκι σου μια μέρα εξαφανιστεί χωρίς να πει τίποτα!

Πανσέληνος Ιουλίου: Σημασία δεν έχει από πού έρχεσαι, αλλά πού μπορείς να φτάσεις!

Στις 13 Ιουλίου θα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Η Πανσέληνος φέρνει έντονα συναισθήματα, τέλος κάποιων κύκλων, αποκαλύψεις και χωρισμούς. Για να ξέρουμε τί από τα παραπάνω μας περιμένει, θα πρέπει να κοιτάξουμε στον αστρολογικό μας χάρτη σε ποιον Οίκο έχουμε Αιγόκερω. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα είναι ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερος. 

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Ξαφνικές αλλαγές και απότομες κινήσεις θα μας κάνουν να βγούμε από την comfort zone και τους συναισθηματισμούς που μας κρατούσαν στάσιμους στο παρελθόν και να ωριμάσουμε, να γίνουμε υπέυθυνοι των πράξεων μας και να εκτελούμε το καθήκον σαν ψυχροί στρατιώτες. Σε τίποτα δεν ωφελεί να κατηγορούμε την οικογένεια, το παρελθόν, τη χώρα για το τί μας συμβαίνει. Το σημαντικό δεν είναι τώρα από που ερχόμαστε, αλλά σε τί μπορούμε να εξελιχθουμε.

 

Ζώδια Γης και Ερωτικές Σχέσεις!

ΖΩΔΙΑ ΓΗΣ: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος

Η λέξη κλειδί για τα ζώδια της γης είναι η σιγουριά. Αν και πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για αυτά τα ζώδια είναι οτι είναι ψυχροί άνθρωποι, κατα βάθος μπορούν να σας εκπλήξουν με το πόσο ρομαντικοί και αισθησιακοί εραστές είναι. Χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι είναι αργοί κι ότι δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, επομένως είναι καλαίσθητος, κοκέτης, bon viveur, αισθησιακός, σεξουαλικός κι ακόμα κι αν φαίνεται βαρετός και ψυχρός, μέσα του κρύβει ένα ηφαίστειο. Οι Ταύροι δεν αγαπούν τις αλλαγές, επομένως μπορεί να είναι για πάντα σε μια πεθαμένη σχέση; αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και πιστοί. Κι αυτό γιατί δεν παίρνουν ρίσκα που θα τους βγάλουν από την comfort zone τους. Γενικά ο Ταύρος έχει τεράστια υπομονή και ηρεμία. Όταν όμως θυμώνει, γίνεται ταύρος σε υαλοπωλείο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Παρθένος είναι ενα περίπλοκο ζώδιο κι όσο κι αν σκοτώνει με τις απαιτήσεις, την συνεχή κριτική και τον κυνισμό της, είναι από τα πιο ρομαντικά ζώδια! Οι Παρθένοι είναι φοβερά προσγειωμένοι και σκέφτονται με τη λογική. Όταν ερωτεύονται, δε διστάζουν να βγουν από την comfort zone τους για να φροντίσουν τον/την σύντροφό τους. Έχουν αρκετές φορές χαμηλή αυτοεκτίμηση και τους κοστίζει να εκφράσουν με λόγια τα συναισθήματά τους. Γι αυτό, αν το ταίρι σας είναι Παρθένος, να του δείχνετε συχνά και με λόγια και με πράξεις πόσο τον εκτιμάτε και τί νιώθετε για αυτόν.

AIΓΟΚΕΡΟΣ: Ο Αιγόκερος κυβερνάται από τον Κρόνο, επομένως φαίνεται και είναι πάντα σοβαρός και τα παίρνει όλα στα σοβαρά. Για τον Αιγόκερω το σημαντικότερο είναι η καριέρα, ενώ θεωρεί τα συναισθήματα αδυναμία. Είναι αργός στις κινήσεις του και θέλει το χρόνο του για να σκεφτεί προτού ανοιχτεί. Θα σε περάσει από πολλές δοκιμασίες για να δει αν αξίζεις μια θέση στη ζωή του. Είναι παραδοσιακοί τύποι, οπότε ένας ανεξάρτητος και εξωστρεφής σύντροφος μπορεί να τους φοβίσει. Δυσκολέυονται να δώσουν δεύτερη ευκαιρία ενώ ο εγωισμός κι οι ανασφάλειές τους σχεδόν πάντα νικούν. Αν όμως κατακτήσεις έναν Αιγόκερως θα εκπλαγείς με το πόση προσοχή και στήριξη μπορεί να σου προσφέρει!

Ζώδια Αέρα και Ερωτικές Σχέσεις

ΖΩΔΙΑ ΑΕΡΑ: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Η λέξη κλειδί για τα ζώδια του Αέρα είναι το mentalonnection. Tα ζώδια αυτά (με εξαίρεση ίσως το Ζυγό) έχουν θέμα με τη λέξη δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ίσως το ζώδιο που δεν μπορεί κανείς να πιασει, κυρίως στο νοητικό πεδίο, καθώς κυβερνάται από τον Ερμή. Κινούνται και σκέφτονται συνεχώς, είναι δύσκολο να μείνουν σε μια σχέση λόγω της αστάθειάς τους. Έχουν αξιοθαύμαστο λέγειν, είναι πολύ καλοί για παρέα αν και πολλές φορές είναι πρωταθλητές στο κουτσομπολιό. Για να κρατήσεις ένα Δίδυμο στη ζωή σου θα πρέπει να τον εξιτάρεις διανοητικά, διαφορετικά βαριέται και ψάχνει ενδιαφέρον αλλού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι η έλλειψη υπομονής. Φανταστείτε πως θα νιώθει ένα ζώδιο Γης που θέλει χρόνο να σκεφτεί και να αναλύσει τα πράγματα με έναν σβέλτο Δίδυμο. Δε τους αρεσει να μιλούν για συναισθήματα και είναι κυκλοθυμικοί.

ΖΥΓΟΣ Ο Ζυγός κυνερνάται από την Αφροδίτη και ψάχνει τη τελειότητα στην καλαισθησία και την ισορροπία. Αποζητά πάντα ηρεμία και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής του και οι σχέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο Ζυγός θα επενδύσει στην ιδέα μια τέλειας σχέσης, η οποία τελειότητα όμως δεν υφίσταται. Παρ’ όλα αυτά θα εργαστεί σκληρά για να βελτιώσει και να κρατήσει μια σχέση. Ερωτεύεται εύκολα, όπως επίσης συχνά παραπονιέται ότι είναι συναισθηματικά ή ερωτικά μπερδεμένος. Δίνει τόσα πολλά για να ευχαριστήσει το σύντροφό του που πολλές φορές χάνει τον ίδιο του τον εαυτό σε μια σχέση. Η εξάρτησή του από τους άλλους είναι επίσης κίνητρο στις ενέργειές τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Κρόνο στην παραδοσιακή και τον Ουρανό στη σύγχρονη αστρολογία. Τα άτομα του ζωδίου αυτού, ενώ είναι καταπληκτικοί φίλοι, οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι το δυνατό τους σημείο, καθώς τις θεωρούν περιοριστικές, Έχουν περηφάνεια κι εγωισμό, είναι φοβερά ανεξάρτητοι και δε θα διακινδύνευαν την ελευθερία τους για τίποτα. Αν είσαι σε σχέση με έναν Υδροχόο, είναι σημαντικό να του δείχνεις ότι μια δέσμευση δε σημαίνει απώλεια ελευθερίας. Δείξε του ότι είσαι σύντροφος στις περιπέτειές του κι ότι δύο μαζί μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο!

Ζώδια Φωτιάς και Ερωτικές Σχέσεις

ΖΩΔΙΑ ΦΩΤΙΑΣ: Κριός, Λέων, Τοξότης

Oι λέξεις κλειδιά για τα ζώδια της φωτιάς είναι το πάθος και τα challenges. O έρωτας είναι για αυτούς μια πραγματική πρόκληση και τα δίνουν όλα...τουλάχιστον όσο διαρκεί η πρόκληση και το πάθος. Μετά εξαφανίζονται.

ΚΡΙΟΣ Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, επομένως λατρεύει το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης. Όσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση, τόσο περισσότερο πάθος κυριεύει τον Κριό. Είναι ενθουσιώδης και γενναιόδωρος, όμως...δεν έχει τακτ και φίλτρα. Η ειλικρίνεια τους πολλές φορές σκοτώνει. Κι όσο φωτιά μπορεί να είναι στο κρεβάτι, άλλο τόσο φωτιά είναι όταν θυμώνουν, κάτι που γίνεται αρκετά συχνά. Τουλάχιστον, μετά τους περνάει και το ξεχνανε. Αλίμονο στους ευασίσθητους που θα τους τύχει να ερωτευτούν κριάρι. Είναι μεν συναισθηματικοί, αλλά και πολύ εγωιστές.

ΛΕΩΝ Ο βασιλιάς του ζωδιακού όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα. Για το Λέοντα δεν υπάρχουν μετριότητες, μόνο άκρα. Οι σχέσεις είναι ένα περίπλοκο θέμα για το ζώδιο αυτό και συχνά πέφτει σε ερωτικά δράματα. Τα δίνει όλα αλλά δύσκολα δέχεται λόγω του εγωισμού του. Δείχνει πάντα δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα έχει ανασφλαλειες και φόβους που κρύβει καλά. Αν σε ερωτευτεί ο Λέοντας θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει και πάντα θα δείχνει τον καλύτερο εαυτό του: γενναιόδωρος, ευγενικός, ευχάριστος, πετυχημένος με μεγάλη καρδιά. Θα πρέπει να μάθεις στον Λέοντα σύντροφό σου να χαλαρώσει και να φυλάξει τη στολή του σούπερ ήρωα στη ντουλάπα! Όσο κι αν δεν το παραδέχεται, το περήφανο λιοντάρι θα πρέπει να αποδεχθεί ότι είναι κι αυτός άνθρωπος με όρια όπως επίσης κι ότι λίγη ταπεινότητα που και που δε βλάπτει!

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, επομένως είναι το ζώδιο που θέλει απέραντη ελευθερία και περιπέτειες. Οι σχέσεις του είναι συχνά προβληματικές γιατί τους πιάνει κλειστοφοβία με τη λέξη δέσμευση. Είναι ατρόμητοι, αγαπούν το κυνήγι και τις προκλήσεις, ενώ αλλάζουν γνώμη γρήγορα. Ενώ έχουν χρυσή καρδιά, αρκετές φορές η ειλικρίνειά τους σκοτώνει. Αν έχεις ερωτευτεί Τοξότη, να ξέρεις ότι συχνά θέλουν το χώρο και το χρόνο του χωρίς πιέσεις και όρια. Αν όμως κατακτήσεις την καρδιά του, σε περιμένει μια ζωή γεμάτη γνώση, ταξίδια και περιπέτεια.